top of page

Urasparraajat mukana Osaaminen näkyviin -viikolla - tutustu ohjelmaamme


Urasparraajat osallistuu Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen koordinoimalle Osaaminen näkyviin -viikolle. Tapahtumaviikon tavoite on auttaa ihmisiä huomaamaan osaamistaan, tekemään sitä näkyväksi ja nostaa aihetta julkiseen keskusteluun. Tilaisuudet toteutetaan verkossa Zoom-yhteydellä, linkit kunkin tilaisuuden kohdalla.


Ma 5.9. Klo 16:30-17:15: Ota, anna oikealta - osaamisen jakamisen keinot arjessa Alustajina: Katri Sillanpää & Mira Valkonen


Miten pienillä teoilla voi vaikuttaa organisaation jatkuvan oppimisen kulttuuriin? Millaisiin onnistumisiin osaamisen jakaminen voi johtaa?


Urasparraajien jäsenet, Katri Sillanpää ja Mira Valkonen, toimivat Tampereen yliopistossa jatkuvan oppimisen asiantuntijoina. He ovat työskennelleet eri sektoreilla ja nähneet hyvin moninaisia, toimivia ja vähemmän toimivia, tapoja jakaa osaamista. Myös Urasparraajien digitaalisesta yhteisöstä perustamisvaiheesta tähän päivään on saanut paljon ajatuksia ja oppeja aiheesta.


Urasparraajien #OsaaminenNäkyviin-tilaisuudessa Katri ja Mira alustavat lyhyesti ajatuksiaan osaamisen jakamisesta ja arjen teoista, jonka jälkeen jatkamme yhteistä keskustelua aiheesta.


Linkki Zoomiin

Ke 7.9. Klo 15-15:45: Viestintäosaamisen vahvuudet uralla Alustajana: Emmi Mäkinen


Miten viestintäosaaminen ja sen kehittäminen voi edistää omaa uraa? Miten omaa uraidentiteettiä ja itsetuntemusta voi lisätä erilaisilla viestinnän keinoilla? Urasparraajien jäsen, Emmi Mäkinen, toimii viestinnän lehtorina Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Ennen nykyistä työtään hän työskenteli viestinnän töissä lukuisissa yksityisen sektorin organisaatioissa. Urasparraajien #OsaaminenNäkyviin-tilaisuudessa hän kertoo lyhyesti ajatuksiaan omasta urapolustaan viestinnän osaajana ja pohtii viestintäosaamisen vahvuuksia isommassa kuvassa. Tämän jälkeen jatkamme yhteistä keskustelua aiheesta.


Linkki Zoomiin

To 8.9. Klo 18-19: Paluumuuttajan potentiaali Alustajina: Riikka Mikkola & Annasofia Grönholm

Tunnistetaanko organisaatioissa paluumuuttajan potentiaali ja kansainvälisen osaamisen tuoma lisäarvo? Miten tätä osaamista voisi itse tuoda esiin?

Riikka Mikkola on tehnyt pitkän asiantuntijauran vaativissa kansainvälisissä tehtävissä ja toimii tällä hetkellä vastuullisuusasiantuntijana Tanskassa. Riikka nosti keväällä 2022 otsikoihin sen, miten kansainvälistä osaamista ei osata tai haluta hyödyntää Suomessa:

  • Helsingin Sanomien Vision artikkeli: Huipulla tulee

  • Duunitorin artikkeli: Riikka valmistui huippuyliopistosta, mutta ei silti päässyt Suomessa edes työhaastatteluihin – ”Todella omituinen tausta”, laukoi rekrytoija

Urasparraajien jäsen, Annasofia Grönholm, toimii konsulttina Talentedilla työnantajabrändin kehittämisen tehtävissä. Annasofia on kansainvälinen osaaja, joka on hiljattain paluumuuttanut Saksasta Suomeen.

Urasparraajien #OsaaminenNäkyviin-tilaisuudessa Riikka kertoo lyhyesti ajatuksiaan siitä, mitä taitoja hän on oppinut ulkomailla. Annasofia jatkaa alustusta paluumuuttajien potentiaalista ja nostaa esiin employer branding-näkökulman. Tämän jälkeen jatkamme yhteistä keskustelua aiheesta.

Linkki Zoomiin
Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille - lämpimästi tervetuloa linjoille!81 views0 comments

Comments


bottom of page