top of page

Uratekoja -podcast on yhteisömme tuottama viihteellinen, asiapitoinen aivokarkki kaikille oman uran ja työelämän kehittämisestä kiinnostuneille. 

Urasparraajat -yhteisö perustettiin sparrailemaan ilmaiseksi ja yhteisöllisesti meitä kaikkia uraan liittyvissä kysymyksissä.

Aina uraan liittyvät ratkaisut eivät synny itsestään vaan tarvitaan uusia näkökulmia ja innostavia tarinoita. Tästä syntyi idea myös podcastille - haluamme yhteisönä herättää keskustelua, innostaa ja inspiroida konkreettisten uratarinoiden ja esimerkkien kautta. Toisen kokemuksesta voi olla helpompi napata opit matkaan.

Podcast vie meidät matkalle erilaisiin uratarinoihin ja valovoimaisten vieraidemme kanssa pureudumme eri aihepiireihin sekä kuulemme erilaisista vaiheista työuralla, sekä suunnitelluista että suunnittelemattomista.

Podcastia houstaavat Elina Söderlund, Annasofia Grönholm ja Saara Simonen. Tuotannosta vastaavat Teemu Suutari, Saska Asunmaa ja Tea Marjosalo.

Uratekoja_podcast_Lore.png

#1 Uratekoja Lorenz Backman

Näyttelijä Lorenz Backmanin uratarina on tarina mahdollisuuksiin tarttumisesta, uskalluksesta ja matkasta itseen.

Uratekoja_podcast_Saana.png

#2 Uratekoja Saana Rossi

Esikoiskirjailija Saana Rossin tarina vie meidät unelman, pysähtymisen ja omien tuntemusten tutkimisen äärelle.

Uratekoja_podcast_Martti.png

#3 Uratekoja Martti Kuusanmäki

Menestynyt yritys ei ole itsestäänselvyys. Martti Kuusanmäen tarina kertoo siitä miten vahva tahtotila ja suunnitelmallisuus auttoi yrittäjyyden alkuun aikana, jolloin yrittäjyyttä ei buustattu, eikä yrittäjyyttä aktiivisesti opetettu.

Uratekoja_podcast_Minea.png

#4 Uratekoja Minea Blomqvist-Kakko

Ammattilaisgolfaajana suomalaishistoriaa tehnyt Minea Blomqvist-Kakko kertoo jaksossa oman uratarinansa. Millaista oli muuttaa jo nuorena maailmalle ja rakentaa määrätietoisesti ammattilaisurheilijan uraa? 

Uratekoja_podcast_Jarkko.png

#5 Uratekoja Jarkko Sjöman

 

Uratekojen mosaiikkimies Jarkko Sjömanin mielenkiintoinen tarina siitä miten intohimo moneen tekemiseen yhdistyy kokonaisuudeksi, jossa lopputulos on enemmän kuin palasiensa summa.

Uratekoja_podcast_Hannele.png

#6 Uratekoja Hannele Laaksolahti

Koulutusasiantuntija Hannele Laaksolahden uratarina on tarina määrätietoisesta itsensä kehittämisestä ja siitä kuinka yhteistyöllä ja dialogilla saamme paljon aikaan.

bottom of page