top of page

Urasparraajat Ry edistää matalan kynnyksen urasparrauksen saatavuutta. 

Yhdistys mahdollistaa ihmisille ennakoivaa, helposti saavutettavaa sparrausta urajumeissa, jotta ihmiset tunnistavat omaa osaamistaan ja löytävät suuntaansa työelämässä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys edistää yhteisöllisen oppimisen mahdollisuuksia ja tarjoaa matalan kynnyksen urasparrausta. 

 

Nykyisessä työelämässä tarvitsemme kaltaisiamme ylirajaisesti toimivia yhteisöjä, joissa ennakoivaa sparrausta on tarjolla matalalla kynnyksellä henkilön statuksesta, elämäntilanteesta ja paikkakunnasta riippumatta. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää, digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntävää vapaaehtoistyötä, jotta ihmiset tunnistaisivat omaa osaamistaan ja löytäisivät suuntaansa työelämässä.

Haluatko olla tukemassa toimintaamme ja mahdollistaa ihmisille helposti saavutettavaa sparrausta urajumeissa? Pidätkö yhteisömme toimintaa tärkeänä työurien edesauttajana ja uratekojen rohkaisijana? Voit tukea toimintaamme ja liittyä osaksi toimintaamme kannatusjäseneksi tai kannattaa yhdistystä lahjoituksella. Varat käytetään sparraustoiminnan mahdollistamiseen ja edistämiseen. 

Urasparraajien jäsenmaksu

  • Varsinaisen jäsenen on 25€/vuosi 

  • Kannatusjäsenmaksu on 15€/vuosi

 

Miten haen jäseneksi?

Voit hakea meidän varsinaista- tai kannatusjäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen:

Täytä lomakkeelle järjestelmään henkilötiedot, koulutukseen ja työhön liittyviä tiedot. Lue ja hyväksy yhdistyksen tarkoitus ja säännöt.

Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenhakemukset.
 

TURKOOSI.png

Yhdistyksen jäsenmuotoja ovat:
 
1 Varsinainen jäsen
2 Kannatusjäsen
3 Kunniajäsen
 

TURKOOSI.png

Haluaisitko sparrata ihmisiä urajumeissa ja olla vertaisena oppimassa itsekin? Haluaisitko tulla jäseneksi innostavaan, oppivaan yhteisöömme?

Sinustako Urasparraaja?

Urasparraajan ominaisuuksia ovat mielestämme:

  • ura-ja ohjausalan työkokemus ja soveltuva koulutus

  • vuorovaikutteisuus ja innokkuus ihmisten kohtaamiseen

  • halu oppia uutta ja kehittyä osana yhteisöä

Kiinnostuitko?

Tuliko mieleesi kysymyksiä? Laita meille viestiä tai vinkkaa kaverille, niin kerromme lisää!

 

Briiffaamme uusia Urasparraajia sisään tasaisin väliajoin. Voit laittaa viestin suoraan jäsenvastaavallemme tai olla yhteydessä sähköpostitse info@urasparraajat.fi tai Instagramissa @urasparraajat.

TURKOOSI.png

Kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksen päätöksellä kutsua henkilö, joka on erittäin huomattavasti edistänyt yhdistyksen toimintaa. Kunniajäsenen arvo on elinikäinen. Kunniajäsenellä on äänioikeus ja hän voi tulla valituksi yhdistyksen hallitukseen.

TURKOOSI.png

Jäseneksi haetaan jäsenhakemuksella. Jäsen sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä sekä suorittamaan mahdolliset liittymis- ja vuosittaiset jäsenmaksut. 

Jäsenmaksu sekä liittymiskäytäntö päivittyvät sivulle seuraavan kuun aikana. 

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

shutterstock_1800387787.jpg
bottom of page